Home

DiaClin BodyLotion en DoucheSchuim getest door lezers Diabc

Een groep lezers van Diabc heeft de DiaClin producten getest. Uiteraard willen we de uitkomsten van deze producttest graag met jullie delen. Wat vond het testpanel van de BodyLotion en DoucheSchuim?

DiaClin BodyLotion beoordeeld met een 8,1!
Door diabetes kunt u last hebben van een droge, jeukende huid. De belofte die DiaClin BodyLotion maakt is om een droge huid en jeuk te voorkomen en te behandelen. Daarnaast wordt de huid optimaal gehydrateerd, maar wat vindt het testpanel van de BodyLotion?

“Geweldig, heeft enorm goed geholpen, veel minder last van jeuk.”

“Heerlijk, weg jeuk en trekt snel in.”

“Lekker. Ook fris menthol-geurtje.”

Zo luiden drie van de vele positieve reacties van de DiaClin BodyLotion. Daarnaast vindt 95% dat de huid voldoende gehydrateerd en gevoed is na het gebruik van de BodyLotion en 70% van de gebruikers heeft minder last van jeuk. Het testpanel was zeer enthousiast en 95% zou de BodyLotion aanbevelen aan anderen.

DiaClin DoucheSchuim krijgt een 7,4!
Naast het insmeren van de huid met een crème is een goede huidverzorging tijdens het douchen ook belangrijk. DiaClin DoucheSchuim is een hydraterend wasproduct dat speciaal ontwikkeld is voor de droge, gevoelige huid en door de toevoeging van onder andere jojoba-olie voelt de huid heerlijk zacht aan. Zo denkt het testpanel over de DoucheSchuim:

“Heel fijn om te gebruiken.”

“Fijn spul om te gebruiken, ruikt ook lekker.”

“Heerlijk!”

Ook vindt 70% dat de DoucheSchuim gemakkelijk is aan te brengen op de huid tijdens het douchen. Maar liefst 85% zou dit product aanbevelen aan anderen.

Wilt u DiaClin proberen?
DiaClin is verkrijgbaar bij uw apotheek. Klik hier om uw dichtstbijzijnde verkooppunt te vinden.

 

 DiaClin BodyLotion betreft een medisch hulpmiddel. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.

Copyright © 2023 DiaClin Nederland. All rights reserved.