Home

Dit is een ideale mondspray voor u!

Een droge mond is één van de symptomen die u misschien herkent. Dit tekort aan speeksel is niet alleen hinderlijk, maar u kunt er ook andere mondproblemen door krijgen. DiaClin MondSpray behandelt én voorkomt een droge mond en tandvleesproblemen en is speciaal voor u ontwikkeld.

Belangrijk: een gezonde mond
Het prettige aan DiaClin MondSpray is dat de speekselproductie wordt gestimuleerd. Uw mond voelt dus minder droog aan. Tegelijkertijd worden irritaties aan de slijmvliezen verzacht. Maar er is meer. Dankzij het 2QR-complex worden schadelijke bacteriën geneutraliseerd. Hierdoor worden ontstekingen voorkomen. Dat is belangrijk, want als uw mond gezond is, is de kans een stuk kleiner dat u bloedend tandvlees, geïrriteerd mondslijmvlies, tandplak en een slechte adem krijgt.

Effectief
DiaClin MondSpray kunt u gerust elke dag gebruiken. Ons advies is vijf keer per dag in de mond sprayen. Maar hebt u klachten of merkt u dat uw mond weer snel droger wordt, dan kunt u de mondspray gerust vaker gebruiken. DiaClin MondSpray tast uw tanden niet aan en het is niet erg wanneer u de vloeistof inslikt. Spray zo nodig direct op de geïrriteerde plekjes. De spray werkt optimaal als u na gebruikt een half uur niets eet en drinkt.

Mogelijke mondproblemen
Wanneer de bloedsuikerspiegel stijgt produceert u meer urine om het te veel aan glucose uit het bloed te verwijderen. Doordat u vaker plast, verliest u veel vocht, u krijgt meer dorst en ook uw mond droogt uit. Daardoor is uw mondholte gevoeliger en kan de mondflora verstoord raken wat meer kans geeft op infecties. 33% van de mensen met diabetes krijgt ooit mondproblemen. Denk aan:

  • zweertjes of wondjes
  • een brandend of tintelend gevoel
  • een droge, rode tong
  • moeite met praten
  • slecht proeven, kauwen en slikken
  • overmatige vorming van tandplak
  • slechte adem

Onmisbaar: DiaClin MondSpray
Neem DiaClin MondSpray altijd mee in uw zak of tas en gebruik de spray steeds wanneer dat nodig is.

Dit betreft een Medisch Hulpmiddel. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.

 

Copyright © 2023 DiaClin Nederland. All rights reserved.